Skip to main content

Er insats är avgörande

Oavsett om du har möjlighet att hjälpa till som volontär några timmar, en hel dag eller en hel vecka är du och ditt engagemang välkommet. Alla eldsjälar som bidrar är de som ser till att Rock Stage Malmö´s arrangemang ens är möjliga att genomföra. Våra arrangemang inkluderar bland annat Malmö Rock Festival och Rock Stage på Malmöfestivalen. Du måste ha fyllt 18 år för att arbeta som volontär.

Här kan du få hjälpa till

  • Scenteknik – se till så att artisternas framträdande flyter på smidigt
  • Entré och besökarsäkerhet – se till så att alla har det bra på festivalen
  • Bar och Servering – se till så att ingen behöver gå hungrig eller törstig

Skicka ett mail till info@rockstagemalmo.com så tar vi det därifrån. Du förbinder dig inte till någonting genom intresseanmälan! 

Rock Stage Malmö är en ideell förening som drivs av en grupp eldsjälar med gedigen erfarenhet och bakgrund inom scen, musik, arrangemang och restaurang och där alla arbetar helt ideellt. Föreningen verkar utan vinstsyfte och är partipolitiskt och religiöst obunden. Vi värnar principen om alla människors lika värde, mångfald, inkludering och jämställdhet. Syftet med verksamheten är att genom olika arrangemang främja livescenen främst inom rock, punk, hårdrock och metalmusiken. Rock Stage Malmös årliga huvudarrangemang är att driva Rock Stage på Malmöfestivalen.