WORLD PRIDE 2021

Rock Stage Malmö bjuder in till en talkshow med artister och andra gäster, med levande musik och viktiga diskussioner om inkludering och jämlikhet inom rock /musikscenen idag. Den svenska rockscenen är både välkänd och älskad över hela världen. Faktiskt, trots vår låga befolkningsmängd, är Sverige för närvarande det tredje största exportören av musik i världen, strax bakom USA och Storbritannien. Men med mycket inflytande kommer mycket ansvar, så vilka normer och ideal sprider vi? Vilken typ av budskap och jargong sprider vi? Vilka strukturer inspirerar vi till och är det okej att vara HBTQIA person i en av världens mest inflytelserika rockscener?

Rock Stage Rainbow Talk Show
Plats: WorldPride House, Kuben, Malmö Live
Tid: 20.00-21.00, Onsdagen 18/8

Gratisbiljetter till detta event hittar du >> HÄR <<!

Rock Stage Rainbow Talk Show 18 augusti 2021, kl. 20.00, Kuben, Malmö Live & Kongress

2021 kommer WorldPride och EuroGames till Köpenhamn och Malmö. De två eventen är några av hbtqia-gruppens största och attraherar båda, var för sig, tusentals deltagare. 12-22 augusti 2021 kommer Köpenhamn och Malmö att förena de båda i ett globalt megaevent under rubriken: Copenhagen 2021.

Föreningen Rock Stage Malmö som har drivit rockscenen på Malmöfestivalen de senaste 6 åren är en av de föreningar som kommer samarbeta med World Pride 2021. Föreningen har alltid ambitionen att driva jämställds och jämlikhetsfrågor och vara en välkomnande scen där alla ska känna sig inkluderande. Under World Pride kommer vi arbeta under namnet ”Rock Stage Unbound – You Are Included”

Stärka verksamheternas kunskap om HBTQ
Som värdstad för Copenhagen 2021 – WorldPride och EuroGames är det viktigt att Malmö kan verka som förebild i arbetet med att stärka HBTQ-personers rättigheter. Arbetet med att stärka de kommunala verksamheternas kunskap ska utvecklas och lyftas fram ytterligare i samband med värdskapet.

WorldPride och EuroGames ligger i linje med Malmö stads värdegrund och arbetet med hållbarhetsmålen inom Agenda 2030. Värdskapet ska stärka Malmös profil som en levande, inkluderande och engagerande stad. Genom ett stort engagemang i både evenemanget och i HBTQ-frågorna ska värdskapet erbjuda möjligheter att föra arbetet med social hållbarhet framåt.

Kom och var med! #YouAreIncluded!
Kontakta info(@)rockstagemalmo.com

https://copenhagen2021.com/
https://malmopride.com/
https://malmo.se/Uppleva-och-gora/Evenemang/Copenhagen-2021—WorldPride-och-EuroGames.html

Translate »